Російські окупанти атакували Дніпропетровщину: постраждала 8-річна дитина

На Дніпропетровщині загарбники завдали удару по транспортному підприємству в Павлоградському районі. Внаслідок атаки травмовано 8-річного хлопчика. У нього порізані руки. Загрози життю немає. У двох багатоповерхівках і в приватному будинку пошкоджено вікна та двері, понівечено гаражі.

Атакували також і Нікопольщину. Ворожий дрон запустили по Марганецькій громаді. Наслідки удару обстежуються.

На Миколаївщині росіяни з артилерії обстріляли акваторію Очаківської громади та сам Очаків. Внаслідок атаки частково зруйновано та пошкоджено житлові будинки і господарські споруди. Постраждалих немає.

Протягом минулої доби окупанти 88 разів застосували артилерію, завдали 64 авіаудари та 1 ракетний удар.

Головною метою росіян лишається повна окупація Луганської та Донецької областей. Протягом минулої доби на лінії фронту українські захисники відбили 22 ворожі атаки.

На Куп’янському, Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках росіяни намагалися наступати, але марно. Наші зупинили всі дії окупанта.

Противник здійснив невдалу спробу проникнення дрг через кордон України в Харківській області.

У тимчасово окупованій Ялті окупанти відбирають нерухоме майно українців, які за період анексії острову не взяли російське громадянство. Туди заселяють військових рф.

Загарбники продовжують насаджувати своє громадянство цивільному населенню і на Луганщині. Зокрема, у Станиці Луганській працівників однієї з бюджетних установ попередили, що зарплату у червні отримають лише ті, хто оформився в російському банку.

Українські воїни 14 разів уразили райони зосередження особового складу та військової техніки ворога, 4 артилеристських підрозділи на вогневих позиціях 3 пункти управління, зенітний комплекс, 3 склади паливо-мастильних матеріалів та станції РЕБ.

Читати також: На мікрорайоні Східний педофіл вистежив 10-річну дівчинку та наругався над нею

May 31, 2023

Пошукаємо?