Не вірити дезінформації, зберігати спокій: офіційний брифінг представників обласної влади Дніпропетровщини

«Прошу всіх зберігати спокій! Фізичного вторгнення на територію Дніпропетровської області, станом на 9:30, немає. Ворогом завдані ракетні удари по базах, які мають радіолокаційні станції: Інгулець, Кривий Ріг, Марганець, Дніпро. Локалізовано пожежі на території Дніпропетровського аеропорту. У всіх великих містах області ситуація під контролем. Агресії з боку ворога не піддався жоден населений пункт, постраждалих серед цивільного населення немає. До обіду в регіоні будуть розгорнуті блокпости. Прошу всіх з розумінням поставитись до перевірок на КПП та зберігати спокій», — закликав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Також очільник області попередив, що нині триває інформаційна війта. Тому закликав мешканців вірити виключно офіційним джерелам інформації, а не чатам в соціальних мережах.

«Зусилля обласної та міських влад скоординовані. Ми в комунікації з усіма мерами. У нас є чіткі плани дій на випадок різних непередбачуваних ситуацій. Ворог гатить по ПВО та аеропортах, але обстрілів в житлових кварталах немає. За можливості, лишайтесь вдома не створюйте ажіотажу в магазинах й аптеках»,— сказав Валентин РезніченкоВ, голова Дніпро ОДА.

Очільники області зазначили, що об’єкти критичної інфраструктури в усіх містах регіону — під контролем й під пильною увагою. Область тримає зв’язок із Президентом та штабом. Ситуація під контролем!

February 24, 2022

Пошукаємо?