У Кривому Розі з’явиться гаряча лінія психологічної допомоги

З 27 травня у нашому місті запрацює гаряча лінія психологічної допомоги для мешканців Кривого Рогу та переселенців. Телефонувати можна за номером: 0800300265.

Психологів для сервісу готували досвідчені фахівці – волонтери Київського національного університету імені Шевченка.

Під час війни українці зіткнулися з вимушеним переїздом, розлукою та втратою зв’язку з близькими, постійним переживанням та страхом. Головна мета роботи гарячої лінії – допомогти людям впоратися зі стресом та психологічним навантаженням, які з’явилися після повномасштабного вторгнення росії.

Крім того, конфлікти, проблеми в сім’ях, на роботі, суїцидальні настрої, що в умовах війни різко загострилися, потребують невідкладної психологічної допомоги.

Користуватися підтримкою можна щодня з 9:00 до 21:00. Дзвінки будуть безкоштовними. Допомога конфіденційна – все, що ви розповісте психологові, залишиться між вами.

Сьогодні в Україні діє понад 20 сервісів психологічної підтримки. Серед них є міжнародні, загальнонаціональні та місцеві. На Дніпропетровщині працює гаряча лінія психологічної кризової служби. У Кривому Розі допомогу надають фахівці ДСНС та чат для безробітних та людей, які покинули свій будинок через війну.

May 21, 2022

Пошукаємо?