Смертельна аварія на Дніпровському шосе: вантажівка переїхала жінку з дитиною

1 грудня приблизно о 17:10 фура переїхала двох пішоходів на Дніпровському шосе. Одна із постраждалих від отриманих травм померла на місці аварії. За життя її дитини зараз борються медики.

Відомо, що 33-річна жінка переходила дорогу з 5-річною дитиною в недозволеному місці. У бік автовокзалу їхала ГАЗель, попередньо без включених габаритів, яка і збила пішоходів. Люди впали просто під фуру. Колесом вантажівка зупинилася на нозі дитини. На допомогу хлопчику прийшли очевидець, водій та пасажир фури. Вантажівка трохи проїхала, щоб звільнити ногу хлопчика.

«Фура різко зупинилася, ще нікого не було, ні швидкої, ні поліції. Підійшов, по жінці одразу було видно, що допомога вже не потрібна, вона загинула. Під фурою дитячий плач, побіг туди. Водій вийшов, помічник його чи пасажир. Від’їхали – дитина, повністю роздроблена нога. Витягли, підклали, що можна, бо кудись тягнути побоялися, раптом внутрішні пошкодження. Ось так і лежали на руках, казки розповідали, заспокоювали як могли. Водички дитина попросила попити, дали водички. Швидка приїхала, кажуть, дитина важка», — розповів очевидець.

Водій ГАЗелі поїхав із місця аварії, його зупинили патрульні поблизу автовокзалу. За словами чоловіка, він обганяв фуру та не помітив пішоходів. Після аварії пригальмував, щоб подивитися, що сталося, злякався та поїхав геть. СВОЇМ водій розповів, що тверезий.

З особистих джерел ми дізналися, що він знаходиться на метадоновій програмі, яку зазвичай проходять наркозалежні.

На місці події працюють дві карети швидкої допомоги та правоохоронці.

December 1, 2021

Пошукаємо?