Терор російської армії на Київщині: з’явилися шокуючі кадри вбитих мирних жителів

2 квітня ЗСУ повністю звільнили від окупантів Київську область. Заходячи до міст, наші військові були шоковані побаченим. Відходячи із зайнятих міст, росіяни розстрілювали мирних жителів, катували, ґвалтували, грабували та мародерствували.

У Бучі окупанти цілеспрямовано вбивали чоловіків віком від 16 до 60 років. У розстріляних пов’язані руки. Також у місті знайшли братську могилу із 280 убитими мирними жителями — молодими людьми, людьми похилого віку, жінками.

Росіяни вбивали перехожих просто на вулицях — Ірпінь, Буча, Гостомель.

У Задвижівці розстріляли автомобіль із сім’єю із 4 людей.

У Мотижині катували чоловіка, вбили та залишили тіло у колодязі. У братській могилі та у каналізації знайшли тіла старости села Ольги Сухенко, її чоловіка та сина.

На трасі за 20 км від Києва росіяни загорнули в килим і намагалися спалити тіла вбитих ними оголених жінок.

На звірства росіян у Бучі та інших українських містах відреагувала міністр закордонних справ Великобританії Ліз Трасс, вона написала у своєму Twitter:

«Шокована звірствами у Бучі та інших містах України. Повідомлення про напади російських військ на безневинних мирних жителів огидні», – заявила голова Британського МЗС.

Ліз Трасс також зазначила, що Великобританія співпрацює з іншими країнами, щоб зібрати докази та підтримати розслідування військових злочинів рф.

 

April 3, 2022

Пошукаємо?