Лютий коктейль: набої, гранату та наркотики вилучили у 48-річного чоловіка в Криворізькому районі

У Зеленодольську поліцейські провели обшук у 48-річного чоловіка, якого підозрювали у збуті заборонених речовин. Під час слідчих дій за місцем мешкання, правоохоронці неабияк здивувалися знахідкам: окрім марихуани, виявили ще й набої та гранату.

Підозрюваний був фігурантом у кримінальній справі, повʼязаній зі збутом наркотичних речовин на території Зеленодольська та Криворізького району. Під час обшуків у домоволодінні 48-річного чоловіка правоохоронці виявили близько 1,5 кілограми  канабісу та ще 10 пакетів з марихуаною. 

За словами затриманого, все це «добро» він зберігав для особистого вживання.

Окрім того, під час обшуків у будинку виявили ще 88 патронів різного калібру, а також бойову гранату Ф-1 та запал до неї. Пояснити походження та мету зберігання набоїв і гранати підозрюваний так і не зміг.

Наразі правоохоронці відкрили справу одразу за двома статтями, – 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів), а також ст.263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю). Затриманому мешканцю Зеленодольська загрожує до 7 років увʼязнення.



February 18, 2023

Пошукаємо?