Мешканець Криворізького району облаштував теплицю для марихуани в колишній котельні

59-річний чоловік вирощував на території колишньої котельні коноплі на 3 мільйони гривень. Чоловіка викрили оперативники управління боротьби з наркозлочинністю у Дніпропетровській області під процесуальним керівництвом Криворізької східної окружної прокуратури. Про це повідомляє Нацполіція Дніпропетровської області. 

Уродженець Кіровоградщини влаштував підпільну ферму в одному з сіл Криворізького району. Чоловік придбав елітні сорта конопель та обладнання. Обладнав приміщення тепло та гідроізоляцією, системою примусової вентиляції, штучного освітлення та поливу, встановив датчики температури та вологості.

Висушував рослини та перероблюв їх у канабіс. Цей товар планував збувати серед місцевих наркозалежних. Розраховував на прибуток у 3 млн грн. 

Поліцейські під час общуку виявили 700 кущів коноплі, 15 кг канабісу, лабораторне обладнання та добрива. Розслідування розпочали за ч. 1 ст. 313 КК України (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням).  

July 19, 2022

Пошукаємо?