На Донецькому напрямку поліг криворіжець, батько двох дітей Павло Войналович

7 травня 2023 обірвалося життя захисника України, електрослюсаря чергового та з ремонту устаткування дільниці №26 шахти «Криворізька» Павла Войналовича. Про гірку втрату повідомила пресслужба КЗРК.

Павло Віталійович родом села Новоолександрівка Миколаївської області. У різний час працював водієм на комунальному автопідприємстві, техніком конструкторського відділу заводу «Енергія».

У 1995-1996 роках проходив строкову службу в ЗСУ.

Після мобілізації пішов на «Криворіжсталь» (зараз «АрселорМіттал Кривий Ріг») учнем агломератника, а потім агломератником агломераційного цеху №1.

У 2001 році отримав роботу підземним електрослюсарем (слюсарем) черговим та з ремонту устаткування шахти «Гігант-Дренажна» ДП «Кривбасгідрозахист». У 2006 перейшов на дільницю №26 шахти «Криворізька» КЗРК. Проявив себе сумлінним, надійним і досвідченим працівником.

9 квітня 2022 призваний до лав ЗСУ. Ніс службу оператором польової лазні взводу забезпечення 2-го самохідного артилерійського дивізіону військової частини А1978. 7 травня 2023 під час виконання бойового завдання по ураженню противника він загинув в Катеринівці Донецької області.

Захисникові було 46 років. У нього залишилися дружина Марина Валеріївна, донька Анна і син Назарій.

Редакція СВОЇх висловлює щирі співчуття рідним воїна.

Вічна пам’ять Герою!

May 10, 2023

Пошукаємо?