Одіозний «Король» з Кривого Рогу спиляв дерева і засипав погріби бабусь для свого будівництва?

16 березня до журналістів СВОЇх звернулися стурбовані мешканці будинків №17, 19 по Героїв АТО та Металургів, 38. Люди поскаржилися на робітників у жилетах «Сітісервіса», які спиляли дерева і засипали погріби у дворі. За словами місцевих, до цього ймовірно може бути причетний  бізнесмен Микола Король.

Ще наприкінці лютого у дворі поблизу по перехрестя проспекту Металургів та вул. Героїв АТО, що розташовується за будівлею торгівельного комплексу, в якому знаходиться магазин «Акварель», спиляли дерева. За словами тамтешніх мешканців, роботи імовірно виконало керуюча компания «Сітісервіс», а працівники навіть не показали стурбованим людям жоден дозвіл. Жителі розповіли СВОЇм, що за їхньою оцінкою, на цьому місці, ймовірно, побудують парковку. Через це погріби, у яких літні жінки зберігали закрутки, робітники засипали.

Люди написали заяву в поліцію та викликали на місце державну екологічну інспекцію, яка має підрахувати збитки навколишньому середовищу, адже спиляні фруктові дерева були молодими. 

Зазначимо, що роботи з реконструкції вищевказаного торгівельного комплексу належного Король Катерині Олександрівні, яка, припускаємо, є матір’ю Короля, теж проводились зі скандалами. Наприклад, як повідомили місцеві, тоді будівельники зрізали дроти і мешканці залишилися без зв’язку.

Сам Микола Король міг запам’ятатися криворіжцям через дорожньо-транспортну пригоду, в результаті якої автомобіль «Land Rover Range Rover Evoque» за керування Короля здійснив попутне зіткнення з мотоциклом «Іж Юпітер». 

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, неповнолітня пасажирка мотоциклу загинула на місці ДТП, а травмований водій мотоциклу помер від отриманих тілесних ушкоджень, знаходячись на стаціонарному лікуванні.

  

March 16, 2023

Пошукаємо?