У Херсонській області загинув захисник України із Криворізького району Микола Руденко

У перший день повномасштабної війни Микола Руденко вирішив вступити до ЗСУ. Ворожа куля наздогнала воїна 11 березня у бою за село Орлове Херсонської області. Про це повідомляє Зеленодольська міська територіальна громада.

Руденко Микола Володимирович народився 22 червня 1976 року, проживав у Зеленодольській ОТГ, самостійно виховав сина, який зараз теж захищає Україну від окупантів, як нещодавно його батько.

«Старший солдат мужньо і без вагань вступив у поєдинок з окупантами заради того, щоб спокійний був сон немовлят, щоб жінки не зазнавали приниження, щоб брудні ворожі чоботи не топтали рідну землю. Ворожа куля обірвала життя доброї, чуйної, працьовитої людини, люблячого брата і батька, яка сама виховувала сина Олександра», — повідомили у ОТГ.

Жителі Орлова під кулями окупантів спромоглися поховати воїна. Щойно село звільнили ЗСУ, українські військові повернули тіло захисника додому.

Редакція СВОЇХ приносить співчуття синові Руденку Олександру Миколайовичу, який зараз у лавах ВСУ захищає Україну, сестрі Триленко Світлані Володимирівні, усім рідним та близьким загиблого воїна.

Вічна пам’ять Герою!

April 4, 2022

Пошукаємо?