Ворог не відмовляється від наміру продовжити наступ на Кривий Ріг – Генштаб

Ніч проти 16 березня у Криворізькому районі пройшла спокійно, незважаючи на тривалу повітряну тривогу. Про це повідомляє військова адміністрація Кривого Рогу.

Водночас, за даними Генштабу, ворог не залишає спроб просунутися у напрямку нашого міста. Наразі на територію Дніпропетровської області російські окупаційні війська не вступили.

Під ударами окупантів опинилися найближчі населені пункти до Кривого Рогу.

15 березня близько 21:00 ворожа ракета потрапила на територію одного з об’єктів у Нікопольському районі. Після вибуху почалася пожежа, яку ліквідували рятувальники. Ніхто не постраждав.

У Зеленодольську, починаючи з 14 березня, відбувається евакуація місцевих жителів у Кривий Ріг.

Запорізька область

Вранці стало відомо про ракетний удар по вокзалу Запоріжжя-2 та місцевий ботанічний сад. Попередньо ніхто не загинув. Це перший випадок бомбардування цивільних об’єктів Запорізької області.

Від вибухової хвилі вилетіли вікна гуртожитку Запорізького національного університету біля вокзалу.

Через обстріл було скасовано приміський рейс Запоріжжя-Канцерівка. Відправлення всіх заміських поїздів зі станції Запоріжжя-2 тимчасово перенесли на основний залізничний вокзал міста.

Миколаївська область

У Пісках Баштанського району бойовики з лав так званої ЛДНР влаштували терор. Вони грабували місцевих мешканців. За словами голови Миколаївської ОДА Віталія Кіма, варвари знайшли у місцевій школі фотографії атошників, пройшлися будинками та розстріляли наших ветеранів. Один ветеран АТО та ООС був поранений, але вижив. Після цього бандити зникли в лісі неподалік Пісок.

Наступ ворога в Миколаївській області було зупинено ЗСУ.

Херсонська область

Ворог продовжує накопичувати сили на трьох напрямках – Нововоронцовка, Велика Олександрівка, Архангельське.

Три дні поспіль тривали бої на кордоні із Дніпропетровською областю. Наші війська за підтримки авіації та артилерії розбили 120 одиниць техніки ворога та вкотре зупинили його спроби просунутися до Дніпропетровської області.

March 16, 2022

Пошукаємо?