До кінця року українська армія просунеться значно вперед, а до літа – вийде на державні кордони 1991 року, – Буданов

Голова Головного управління розвідки Міноборони висловив сподівання, що ЗСУ звільнять Херсон вже в цьому році. Про це Кирил Буданов розповів у інтерв’ю «Обозревателю». 

До кінця року українська армія ще просунеться значно вперед. До літа вийде на кордон 1991 року. Після завершення війни почнеться дуже серйозний політичний процес, пов’язаний зі змінами в нинішній російській федерації. Від росії від’єднаються певні частини. Росія буде виплачувати репарації. Це призведе до зміщення певного економічного центру, який є в рф, на нашу територію.

«Кавказькі регіони від’єднаються першими, але вони не будуть єдиними, – каже Буданов. –  російська федерація – це лише одна назва «федерація». Вона трималась виключно на вірі в потужність режиму. Як тільки режим рухне, вона зламається.

Програш росії призведе до її руйнації. Саме тому в їхньому інформаційному просторі все частіше лунає фраза «головне не програти». Про перемогу вже ніхто не згадує.

«Якщо серед оточення путіна переможуть прихильники миру, то росія визнає події після 2014 року помилкою та вийде за кордони 1991 року. Так звані «яструби» розглядають війну з точки зору власного виживання. Кінцівка буде у будь-якому варіанті одна – видозмінення російської федерації», – переконаний Кирило Буданов.

Начальник ГУР переконаний, росії не допоможе, ані ядерна зброя, ані союз з білоруссю.

«Ядерна зброя – це засіб стримування, це не є зброя. Теоретично вони можуть це зробити, але це фактично пришвидшить розпад рф», – говорить Буданов.

Щодо білорусі, то зараз на її території розконсервовуються бази довготривалого зберігання техніки. Її переводять для поповнення втрат в Донецькій і Луганській областях. Росія ж перекидає у білорусь особовий склад на автотехніці.

«Створення угруповання військ союзних республік на даному етапі – це просто картинка», – говорить Кирило Буданов.

ГУР також відслідковує соціальні настрої в фр. Як каже Буданов, війну зараз підтримують 82% населення росії.

«Ми воюємо не з російським режимом, а, на жаль, з російським народом», – каже начальник ГУР.

Тим не менш, їхній режим посиплеться, коли народ побачить, слабкість режиму, що, мовляв, «царь то не настоящий».

 

October 18, 2022

Пошукаємо?