Окупанти випустили десятки ракет по Житомирській, Львівській та Чернігівській областях. Офіс президента відреагував

Росіяни атакували територію України з повітря, землі та моря. Частина ракет випускалася з білорусі.

На Житомирщині ворог вдарив 24 ракетами. Під обстріл потрапили військові об’єкти в обласному центрі та околицях. Повідомляється про загибель одного військового, ще один отримав поранення. Усі ракети було випущено з території рб. Білоруські ЗМІ пишуть: російські пілоти били з літаків на білорусько-українському кордоні, щоб ВСУ не могли відповісти.

На Чернігівщині окупанти випустили 20 ракет по селищу Десна. Кожна з них також прилетіла з території Білорусі. Відомо про руйнування об’єктів інфраструктури. Попередньо обійшлося без постраждалих.

На Львівщині росіяни випустили шість ракет з боку Чорного моря. Дві з них вдалося збити. Внаслідок удару постраждали четверо людей — в одного з них травми середньої тяжкості, решта — «легкі».

В Офісі президента вже відреагували на атаку окупантів. Керівник ОП Андрій Єрмак вважає, що найкращою відповіддю на дії окупантів буде нарощування потужності ЗСУ.

«Росіяни продовжують використовувати територію білорусі, вони мають багато ракет, включно зі старими, технологічно відсталими. Наше завдання — нарощувати потужність ЗСУ у відповідь на це. Нам потрібна швидкість та кількість. Є успіхи у постачанні зброї, але не зупиняємось», — заявив Андре Єрмак.

Нагадаємо, у ніч на 25 червня окупанти знову обстріляли Криворізький район із артилерії. Постраждала жінка.

June 25, 2022

Пошукаємо?