Поліція відкрила кримінальну справу щодо закупівлі олії місцевою владою Кривого Рогу

Поліція Кривого Рогу розслідує справу про закупівлю соняшникової олії у «Агроном-КР». Найближчим часом правоохоронці планують провести огляд складських приміщень. Про це повідомляє видання «Наші гроші. Регіон», посилаючись на реєстр судових рішень.

Слідство вважає, що департамент соцполітики ймовірно міг закупити за завищеними цінами олію, припускаємо, що для тих самих проднаборів, на яких піариться сімейка. Наприклад, у вересні чиновники придбали у ТОВ «Агроном-КР» олію на суму більше 2,5 млн. грн, а у січні на близько 9 млн грн. Ми писали тут, як одна пляшка 0,85 л коштувала 62 грн! 

Поліцейські встановили, що постачання соняшникової олії посадовими особами ТОВ «Агроном-КР» до департаменту соціальної політики здійснювалось за адресою вулиця Бикова, буд. 22А. Це складське приміщення, яке орендує з січня департамент соцполітики у місцевого підприємця. Саме його планують оглянути правоохоронці. 

Зазначимо, що «Агроном-КР» часто виграє тендери на постачання продуктів у Кривому Розі, і навіть продали місту генератори.

April 17, 2023

Пошукаємо?