Районний депутат від «Слуги народу» В’ячеслав Плахтієнко купив нову машину за мільйон гривень і накопичив грошей майже в 40 разів більше, ніж офіційно заробив

2021 став вдалим для депутата Тернівської райради від партії «Слуга народу» В’ячеслава Плахтієнко. Член криворізької ЗЕ-команди придбав собі паркетник SKODA KODIAQ прямо із салону. Згідно з декларацією, вартість такої машини становить 915 978 грн.

Крім цього кросовера, В’ячеслав Плахтієнко їздить на автомобілях BMW x5 та Lexus. Фотографії цих машин депутат публікує на своїй сторінці у соцмережі, а ось згадати у своїй декларації їх забув.

Але найцікавіше – це фінансові активи депутата. В’ячеслав Плахтієнко зазначив, що за 2020 рік заробив 163 177 грн (спільно з дружиною). Вони – приватні підприємці. При цьому задекларував активів понад 6 млн грн, що у 37 разів! перевищує доходи.

Варто зазначити, що у декларації, яку подавав у 2020 році підприємець, при реєстрації в кандидати в депутати, заощаджень було на 10 мільйонів гривень більше, а доходів задекларовано лише близько 5,5 тисяч гривень.

Проте В’ячеслава Плахтієнко не лише прийняли до лав криворізького осередку «Слуги народу» та висунули до районних депутатів. Але й призначили особистим помічником обласної депутатки та речниці місцевої ЗЕ-команди Тетяни Чабанової.

Фото з депутаткою облради Тетяною Чабановою
January 3, 2022

Пошукаємо?