Скільки коштує зняти квартиру у Кривому Розі. Аналізуємо ціни по районах

Редакція СВОЇХ уже розповідала, скільки коштує купити житло у Кривому Розі. Як ми з’ясували, 23% наших читачів живуть у орендованих квартирах, а 5% ночують у гуртожитках чи у знайомих. Тож сьогодні говоримо про оренду. Для цього ми проаналізували ціни у всіх районах міста.

У Центрально-Міському районі орендувати квартиру можна в середньому за 4-6 тисяч + комуналку. Це середня температура по палаті за одну з меблями. Є варіанти набагато дорожчі «з дизайном». Ось, наприклад, дворівнева квартира, яку власники називають VIP-апартаментами. Задається за 15 тисяч гривень.

У Довгинцівському районі за однушку доведеться віддавати 3-4 тисячі + лічильники. На Східному 3 можна зняти квартиру майже без меблів за 3 тисячі, але опалення власники пропонують ділити навпіл. А ось «двушка» на Ластівці з усіма меблями, телевізором, бойлером та килимами обійдеться в 4500.

За студію з гарним ремонтом в Інгулецькому районі просять 4400. Будинок знаходиться близько до ПівдГЗК. У квартирі є диван, шафа, пралка, телевізор та холодильник. Влітку треба платити комуналку за лічильниками, а взимку власники зобов’язуються брати на себе половину вартості опалення.

Однушка в Саксаганському районі на 173 кварталі коштуватиме 4 тисячі на місяць. Квартира знаходиться на другому поверсі «чешки». На відміну від більшості варіантів, які нам траплялися, тут не диван, а ліжко.

За квартиру на КРЕСі у Покровському районі теж просять 4 тисячі. Житло у хорошому стані. Є кухня з обіднім столом та м’яким куточком. У спальні стоїть велике ліжко. Також в наявності бойлер, холодильник та пральна машина.

У Металургійному районі за однушку на Соцмісті беруть 5 тисяч. Здають лише одній людині, без тварин та дітей. Квартира багата на пральну, дивану і шафу, але зате це центр.

У Тернівському районі квартиру можна винайняти за 1,5 тисячі. Умов для життя тут мінінмум. Навіть спати, можливо, доведеться на стільцях. Щось більш адекватне можна знайти за 3-4 тисячі.

Порівняно з початком війни ціни підросли. Можливо, це пов’язано із напливом переселенців. Нещодавно повідомлялося, що їх у місті близько 60 тисяч. Та й самі криворіжці мігрують містом — люди намагаються переїхати подалі від об’єктів, які можуть стати наступною ціллю окупантів.

June 9, 2022

Пошукаємо?