У Кривому Розі водій комунального автобуса облаяв людину з інвалідністю і ледь не упустив візок

Ганебне відео опублікував у соцмережі відомий у Кривому Розі активіст і депутат Юрій Понькін. Це у його бік нецензурно висловився водій комунального автобуса №228, а потім ще й ледь не упустив візок.

Прикрий інцидент стався на Площі Визволення, коли 228-й автобус під’їхав до громадської зупинки. За правилами, водій мав встати впритул до бордюри, аби людина з інвалідністю самостійно виїхала з салону транспорту. Мало того, що горе-керманич проігнорував цю вимогу, так він ще й облаяв маломобільного чоловіка за те, що той не міг скористатися з’їздом. Врешті-решт водій спустив візок, але ледь його не упустив. На щастя, поряд опинилися небайдужі перехожі.

Зазначимо, що на відео Юрій Понькін, який у візку вже 20 років. Він відомий у Кривому Розі тим, що бореться за права осіб з інвалідністю.

Редакція СВОЇх звертається до директора КП «Міський тролейбус», начальника департамента інфраструктури міста Івана Карого та заступника мера Кривого Рогу Олександра Катриченка з вимогою звільнити водія автобуса.

Нагадаємо, що ми – українці та маємо поважати одне одного. Цим і відрізняємося від російських терористів.

March 19, 2023

Пошукаємо?