У Кривому Розі пропонують перейменувати провулок на честь захисника Геннадія Головкова

На сайті міськради з’явилася петиція про перейменування провулку Бутлерова на честь захисника з Кривого Рогу Геннадія Головкова. Саме на цій вулиці народився і тривалий час прожив військовослужбовець. Підписати електронне прохання можна тут.

Авторка петиції Анастасія Щеділова зазначає, що мешканці провулка Бутлерова пам’ятають загиблого військового, як веселого, завзятого хлопця, який завжди прийде на допомогу, підтримає в тяжку хвилину, допоможе не тільки словом, а й ділом.

Завдяки своєму завзяттю він, не маючи досвіду в воєнній справі, не служивши строкову службу за станом здоров’я, у травні 2022 року записався добровольцем на війну і пішов штурмовиком захищати Україну в складі батальйону «Дике Поле». Він з побратимами звільняли від російських окупантів Харківську область, дійшли до кордону і деякий час охороняли і тримали кордон України з росією. У боях за Байрак Геннадій отримав поранення в ногу, в плече, тяжку контузію, але повернувся на фронт на Схід країни. 19 лютого у запеклому бою від снаряда російського танка життя Героя трагічно обірвалося на 39 році життя. У військового залишилася дружина і донька.

Читайте також: депутати міськради бойкотували перейменування вулиць на честь загиблих захисників.

March 14, 2023

Пошукаємо?