У Запоріжжі російська ракета влучила у п’ятиповерховку, а на Сході українські захисники відбили 170 атак

У ніч проти 2 березня рашисти нанесли ракетний удар по будинку в Запоріжжі. Три поверхи зруйновані. Люди знаходяться під завалами.

За попередньою інформацією, станом на 7:00 загинуло дві людини, 11 вдалося врятувати, зокрема і вагітну жінку. З сусіднього під‘їзду рятувальники евакуювали 20 мешканців.

На Дніпропетровщині теж було неспокійно вночі: Нiкопольщина пережила два обстрiли. Росiяни били з важкої артилерiї. Пошкодженi котельня дитячого садочка, кiлька магазинів та аптека. Росiйськi снаряди зачепили i  8 багатоповерхівок, 5 гаражів та 3 авто. Обiрвали лiнiї електропередач та понiвечили водогiн. Люди не постраждали.

Щодо інших новин з фронту, Генштаб повідомляє: росіяни наступають на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Але наші захисники відбили понад 170 атак.

Окрім Запоріжжя, російські окупанти завдали 14 ракетних ударів по цивільних об’єктах на Харківщині, Полтавщині та Доннечині.

Рівень загрози завдання російськими окупантами ракетних ударів залишається дуже високим по всій території України.

Наша авіація за минулу добу завдала 16 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. ЗСУ збили ворожий безпілотний літальний апарат типу «Орлан-10», уразили 1 район зосередження противника, 2 склади боєприпасів та 3 інших важливих об’єкти ворога.

March 2, 2023

Пошукаємо?