ЗСУ відбили понад 120 атак ворога на Сході 

Протягом доби окупанти завдали 21 авіаційний та 9 ракетних ударів. Один з них по місту Слов’янськ, інший ракетний удар прийшовся на Краматорськ по об’єкту цивільної інфраструктури. Пошкоджено 7 багатоповерхівок та 3 приватні авто. На Дніпропетровщині ніч пройшла без ворожих обстрілів.

Основною метою противника протягом минулої доби залишались спроби виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Для цього окупанти зосереджували свої основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Там наші захисники відбили понад 120 атак.

Читайте також: чому росіян чекає фіаско під Бахмутом? 

Авіація Сил оборони за добу завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки рашистів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили три райони зосередження живої сили противника.

Увечері 20 березня ГУР повідомило, що вибух у місті Джанкой знищив російські крилаті ракети «Калібр НК» під час їхнього транспортування залізницею. Ці ракети призначені для пусків з надводних кораблів російського чорноморського флоту.

Міжнародна підтримка

Країни ЄС погодили план закупівлі одного мільйона снарядів для України, США оголосили про новий пакет військової допомоги для України на 350 мільйонів доларів.

March 21, 2023

Пошукаємо?