ЗСУ знищили 6 безпілотників, росіяни вдарили «Калібрами» по Миколаєву

Росіяни вдарили по нічному Миколаєву 4 «Калібрами». Один приватний будинок зруйновано, інший пошкоджено, влучили також у житлову багатоповерхівку та історичну будівлю. Поки що відомо про 1 загиблого і 23 поранених, серед яких є дитина. Військові з ОК «Південь» кажуть, зважаючи на те, що це високоточна зброя, яка працює по координатах наведення – очевидний факт терору мирного населення.

Минулої доби противник завдав також 7 ракетних та 39 авіаційних ударів, здійснив 61 обстріл з РСЗВ по позиціях наших військ та критичній інфраструктурі населених пунктів.

Ймовірність ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Сили оборони відбили 54 атаки на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку. Були безрезультатні спроби штурмів в районі Оріхово-Василівки, Іванівського, Авдіївки, Сєверного та Первомайського. 

Наша авіація завдала 11 ударів по районах зосередження окупантів. Знищено 6 ворожих безпілотних літальних апаратів. А підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 2 засоби протиповітряної оборони та 2 важливих військових об’єкта противника.

Міжнародна реакція

Сполучені Штати вже передали понад 98 відсотків обіцяних бойових машин в Україну.

Росія вчергове заблокувала рух «зерновим коридором». 

April 27, 2023

Пошукаємо?